Tel: 071 4081051

Een mooi aangelegde tuin vraagt uiteraard ook om een goed onderhoud. Niets is zo frustrerend als ondanks alle goede zorgen er toch onkruid verschijnt. Een deskundige onkruidbestrijding in Leiden en omgeving is dan onmisbaar. Hiervoor belt u Hoveniersbedrijf Leo van der Valk. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen en kunnen u dan ook op een professionele wijze helpen met onkruidbestrijding in Leiden en omgeving.

Uiteraard werken wij enkel met toegelaten bestrijdingsmiddelen, zodat u zeker weet dat onkruidbestrijding in Leiden en omstreken door ons op een veilige manier gebeurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gezin of huisdieren.

Wist u bovendien, dat u ons ook kunt bellen voor onkruidbestrijding in Leiden wanneer u als ondernemer last heeft van ongewenste planten in de tuin of op de parkeerplaats van uw bedrijfspand? Wij kunnen u snel van dienst zijn met het verwijderen van woekerend gras of ander onkruid, zodat u hier zelf niet te veel tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Als ondernemer heeft u het immers al druk genoeg.

Heeft u vragen over onze onkruidbestrijding in Leiden en omringende plaatsen, dan kunt u altijd bellen of mailen naar info@leovandervalk.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons uiteraard ook een berichtje sturen via het contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een professionele en snelle onkruidbestrijding in Leiden en omgeving.

MENU