Tel: 071 4081051

Leo van der Valk is een hoveniersbedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is op alle gebieden van tuinverzorging. Eén van onze specialisaties is bomen kappen. Ook in Sassenheim kappen en snoeien wij regelmatig bomen. Met de jarenlange ervaring, de flinke dosis kennis, goed opgeleide medewerkers en het juiste gereedschap kunnen wij probleemloos uw bomen kappen in Sassenheim kappen.

Als het gaat om bomen kappen leveren we –net als bij de andere werkzaamheden- goede kwaliteit en daarom staan we in Sassenheim ook bekend. Buiten bomen kappen kunnen we nog veel meer, ook de verzorging van uw tuin en de aanleg van uw tuin in Sassenheim kunt u bij Leo van der Valk goed terecht. De jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken zullen tevens resulteren in een goed advies voor de juiste aanleg van de perfecte tuin voor u.

Voor meer informatie over bomen kappen in de omgeving van Sassenheim of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 071-4081051 of een mailtje sturen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken de stoepen van Sassenheim hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU