Tel: 071 4081051

Om bomen te snoeien in Leiden en omgeving kom Leo van de Valk hoveniersbedrijf graag in actie. Bomen snoeien is een serieuze aangelegenheid waarin we veel ervaring hebben, we worden dan ook graag gezien in Leiden om de mensen dit werk uit handen te nemen.

Reeds velen gingen u voor door het bomen snoeien in Leiden door Leo van der Valk te laten uitvoeren. Alle klanten zijn geheel tevreden door de expertise die alle medewerkers toepassen in hun werk. De jarenlange kennis en ervaring wordt telkens weer toegepast bij bomen snoeien, ook bij u in Leiden. Niet alleen bomen snoeien doen we graag in Leiden, maar ook het verzorgen van de rest van uw tuin, of zelfs het aanleggen hiervan is een klus die ons op het lijf geschreven is.

Ook voor advies over tuinaanleg of verzorging van bomen en gewassen kun u bij ons terecht. We helpen u graag om uw tuin er mooi en verzorgd uit te laten zien.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 071-4081051. Of u kunt een email sturen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in stoepen hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU