Tel: 071 4081051

Ook voor bomen snoeien in Voorschoten kunt u ons bellen. Bomen snoeien is één van onze specialiteiten, maar ook voor ander tuinonderhoud komen we graag naar Voorschoten toe. Dit kan zijn voor uw gazon, bomen snoeien, bomen kappen, of misschien wilt u advies hoe u uw eigen plekje in Voorschoten het beste aan kunt kleden en onderhouden. Voor al deze aspecten kunt u bij ons terecht.

Zelfs voor bomen die op lastig bereikbare plaatsen staan heeft Leo van der Valk een oplossing om deze bomen te komen snoeien, we brengen dan extra materiaal mee naar Voorschoten, waarmee de klus te klaren is. Door de ruime ervaring en kennis van onze medewerkers kunnen we een gegarandeerde kwaliteit leveren en bent u er zeker van dat alles op de juiste manier gebeurd. We hebben reeds veel bomen mogen snoeien en hierdoor hebben we een behoorlijke klantenkring in Voorschoten opgebouwd.

Voor meer informatie of het maken van en afspraak kunt u bellen naar 071 4081051 of mailen naar info@leovandervalk.nl. Ook voor advies of het aanvragen van een offerte kunt u bellen of mailen.

MENU