Tel: 071 4081051

Om bomen te kappen in Leiden komt Leo van der Valk graag in actie. Leo van der Valk boomverzorging heeft veel ervaring en veel kennis als het gaat om bomen kappen, we komen hiervoor dan ook graag naar Leiden.

Al onze medewerkers hebben hun opleiding in de boomverzorging gevolgd en weten allemaal alles wat nodig is om bomen op de juiste manier te kappen, dit brengen we graag bij u in Leiden in de praktijk. Door de ervaring en de goed opgeleide mensen bent u er zeker van dat als wij de bomen voor u kappen in Leiden, dat dit vakkundig gebeurt. We leveren niets anders dan goede kwaliteit.

We kunnen niet alleen bomen kappen, ook voor alle andere vormen van boomverzorging komen we graag naar Leiden om u te helpen. Ook voor tuinaanleg of tuinonderhoud kunt u bij ons terecht en is het mogelijk om advies in te winnen als u wilt weten welk soort boom u het beste op een bepaalde plek kunt planten.

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar 071-4081051 of mail naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in de stoepen van Leiden hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU