Tel: 071 4081051

Niets is zo vervelend als een tuin met onkruid. Als u die mening met ons deelt, schakelt u Hoveniersbedrijf Leo van der Valk in voor onkruidbestrijding in Den Haag en omgeving. Al jaren boeken wij goede resultaten wanneer het gaat om ongewenste groei van gras, mos of andere planten. Uiteraard maken wij bij onkruidbestrijding in Den Haag uitsluitend gebruik van toegelaten bestrijdingsmiddelen. Zo weet u zeker, dat het veilig is voor u en uw gezin.

Ook bedrijven kunnen ons bellen voor onkruidbestrijding in Den Haag en omringende plaatsen. Het is immers geen gezicht: een kantoorpand met gras tussen de stenen van de parkeerplaats of een verwilderde tuin. Als professionele organisatie wilt u dit ook uitstralen en een mooi verzorgde voortuin, parkeerplaats of border draagt hier veel aan bij.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk onkruid we op welke wijze moeten aanpakken. Mos vereist immers een andere bestrijdingsmethode dan een woekerplant als zevenblad. In alle gevallen geldt in ieder geval dat wij u kunnen helpen, ook als u niet zeker weet om wat voor onkruid het gaat. Onze hoveniers kunnen dit snel voor u vaststellen en gebruiken de beste methode voor onkruidbestrijding in Den Haag en omstreken om af te rekenen met ongewenste plantengroei.

Blijf niet langer aankijken tegen dat vervelende onkruid, maar bel Hoveniersbedrijf Leo van der Valk of mail naar info@leovandervalk.nl en wij zorgen voor een snelle en professionele onkruidbestrijding in Den Haag en omgeving.

MENU