Tel: 071 4081051

Niemand zit te wachten op onkruid in de tuin. Voor een deskundige onkruidbestrijding in Katwijk en omgeving moet u dan ook bij Hoveniersbedrijf Leo van der Valk zijn. Door onze jarenlange ervaring in het tuinonderhoud weten wij precies hoe we u het snelst en het effectiefst kunnen helpen. Ook planten die u zelf niet weg krijgt, pakken wij aan. Wilt u na een succesvolle verwijdering graag advies over onkruidbestrijding in Katwijk? Dan is ook dat uiteraard mogelijk.

Gras tussen de tegels van uw terras, mos in uw gazon, woekerende planten in uw bordes: u moet er niet aan denken, maar toch krijgt iedereen met een tuin hier vroeg of laat mee te maken. Blijf hier dan ook niet te lang tegenaan kijken, maar schakel ons in voor een professionele onkruidbestrijding in Katwijk in omringende plaatsen. Ook als u geen idee heeft waar u zou moeten beginnen, komen we graag bij u langs.

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor onkruidbestrijding bij particulieren in Katwijk, maar ook als zakelijke klant bent u bij ons van harte welkom. Uw bedrijfspand moet er immers van binnen en van buiten onberispelijk uit zien en het onderhouden van uw tuin, border, gazon of parkeerplaats hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Niets is dan ook zo vervelend wanneer er planten verschijnen op plekken waar u deze niet wil hebben en u heeft ook wel wat beters te doen dan zelf met een schoffel aan de slag te gaan. Wij lossen het dan graag voor u op.

Bel ons of mail naar info@leovandervalk.nl wanneer u het zat bent om tegen onkruid aan te kijken en wij zijn u graag van dienst met een snelle en professionele onkruidbestrijding in Katwijk en omgeving.

MENU