Tel: 071 4081051

Bomen snoeien in Sassenheim is één van de werkzaamheden die Leo van der Valk veel uitvoert. Door de uitstekende kwaliteit in bomen snoeien die Leo van der Valk bereikt heeft, hebben we een grote klantenkring in Sassenheim. Ook voor bomen die op moeilijk bereikbare plaatsen staan, kunt u ons bellen om deze bomen te laten snoeien in Sassenheim.

Onze medewerkers hebben allen een eigen specialisatie en diverse opleidingen succesvol afgerond om het werk uitstekend uit te kunnen voeren.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies, of dit nu gaat over tuinaanleg, onderhouden of over bomen snoeien, woont u in Sassenheim, dan komen we graag bij u langs. Ook is het mogelijk al het jaarlijkse tuinonderhoud, inclusief het bomen snoeien bij ons onder te brengen als u in Sassenheim woont. Alles voor en over uw tuin vindt u bij Leo van der Valk hovenier en boomverzorging. We weten precies wat uw tuin en bomen op welk moment nodig hebben.

Heeft u vragen, dan komen we graag met u in contact. U kunt bellen naar 071 4081051 of mailen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in stoepen hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU