Tel: 071 4081051

Leo van der Valk hoveniers houdt zich bezig met bomen snoeien in Oegstgeest. Bomen snoeien is iets wat elk jaar terugkomt, ook voor u in Oegstgeest. Als het gaat om bomen snoeien hebben we in Oegstgeest een grote klantenkring. Allen zeer tevreden met de constante goede kwaliteit die Leo van der Valk te bieden heeft.

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel kennis van zaken. Ze kunnen u teven goed adviseren over de mogelijkheden om uw bomen zelf te snoeien, indien u dit liever door ons laat doen komen we graag voor u naar Oegstgeest. Ook het snoeien van bomen op moeilijk begaanbare plaatsen in Oegstgeest is voor ons goed te doen. We hebben hiervoor speciale gereedschappen en indien nodig brengen we een de hoogwerker mee. Als u het aan ons uitbesteed om uw bomen te snoeien, komen we naar Oegstgeest om het gehele proces uit handen te nemen. Van de voorbereiding tot de afwerking.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 071-4081051 of stuur een email naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in stoepen hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU