Tel: 071 4081051

Soms is het nodig om bomen te kappen, woont u in Wassenaar en is dit bij u nodig? Dan kan Leo van der Valk boomverzorging dit voor u verzorgen.

We hebben al een fors aantal klanten waarvoor we bomen kappen of snoeien in Wassenaar, deze zijn zeer tevreden over de goede constante kwaliteit die we leveren. Deze kwaliteit van bomen kappen zullen we ook voor u in Wassenaar realiseren door de jarenlange ervaring en de flinke dosis kennis dat ons goed opgeleide personeel heeft. Bomen kappen is voor ons dagelijks werk en ook in Wassenaar is Leo van der Valk boomverzorging hiervoor een graag geziene partij.

Buiten bomen kappen is het ook mogelijk om ons in te huren voor het aanleggen van uw tuin in Wassenaar en kunnen we u adviseren over de mogelijkheden die de verschillende bomen hebben.

Dus heeft u bomen om te kappen en woont u in Wassenaar? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met Leo van der Valk boomverzorging via telefoonnummer 071-4081051 of mail naar info@leovandervallk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in de stoepen van Wassenaar en omstreken hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU