Tel: 071 4081051

Om bomen te snoeien in Den Haag en omgeving belt u Leo van der Valk hoveniers. De jarenlange ervaring met bomen snoeien heeft ons een grote tevreden klantenkring in Den Haag en omgeving opgeleverd. De constante goede kwaliteit die we leveren door de ruime kennis en ervaring zorgt ervoor dat bomen snoeien in Den Haag en omgeving altijd naar volle tevredenheid van de klant gebeurt.

U kunt alles op het gebied van bomen snoeien compleet uit handen geven, wij komen naar Den Haag om alles van begin tot eind voor u te regelen en te organiseren. U hoeft enkel te genieten van het eindresultaat.

Niet alleen om bomen te snoeien bent u bij Leo van der Valk aan het juiste adres, ook voor uw overige tuinonderhoud in Den Haag kunt u bij ons terecht. Het jaarlijkse onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact opnemen via telefoonnummer 071 4081051 of u kunt mailen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in stoepen hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU