Tel: 071 4081051

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat u kan helpen met bomen kappen in Oegstgeest? Of naar een bedrijf dat het bomen kappen in Oegstgeest compleet voor u uit handen neemt? Denk dan eens aan Leo van der Valk Boomverzorging. Met reeds jarenlange ervaring en een grote –nog steeds groeiende- kring van tevreden klanten zijn we de perfecte partner om uw bomen te kappen in Oegstgeest.

Al onze medewerkers hebben diploma’s voor al het werk wat ze doen en dit samen met de ervaring maakt dat ze niets anders dan kwaliteit kunnen leveren. U zult er dus zeker van zijn dat als wij voor u bomen kappen in Oegstgeest, dat dit professioneel gedaan wordt. Buiten bomen kappen kunnen we ook alle andere facetten van boom- en tuinverzorging in Oegstgeest voor u verzorgen. We werken op een individuele basis en bij alle klussen staan de wensen van de klanten centraal.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 071-4081051 of mailen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in de stoepen van Oegstgeest hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU