Tel: 071 4081051

Is het nodig om bij uw woning of bedrijfspand bomen te kappen en is dit in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Leo van der Valk boomverzorging heeft de juiste kennis en ervaring om bomen te kappen en naar Den Haag reizen doen we graag voor u.

Er komt vaak meer kijken bij bomen kappen als men denkt, in Den Haag en omgeving kunnen wij dit prima voor u regelen. Van de voorbereiding tot het opruimen, alles wat er komt kijken bij bomen kappen zullen wij in Den Haag en omstreken voor u verzorgen. Echter zijn we ook zeer ervaren in alle andere facetten van boom- en tuinverzorging en we komen ook voor andere opdrachten dan bomen kappen graag langs bij u in Den Haag. Alle opdrachten voeren we uit op individuele basis en de wensen van de klant staan te allen tijde centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leo van der Valk Boomverzorging & Hoveniersbedrijf door te mailen naar info@leovandervalk.nl of bellen naar 071-4081051.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in de stoepen van Den Haag en omstreken hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU