Tel: 071 4081051

Een deel van het onderhoud van uw tuin is snoeien, dit komt elk jaar terug en wordt vaak gezien als een vervelende klus. Leo van der Valk hoveniers is gespecialiseerd in bomen snoeien, in Wassenaar en omgeving komen we graag naar u toe. Ook om bomen die op lastig bereikbare plaatsen staan te snoeien komt we in Wassenaar en omgeving graag naar u toe.

Onze medewerkers hebben allen een opleiding gevolgd en allemaal veel kennis en ervaring als het gaat om bomen snoeien, in Wassenaar worden we dan ook graag gezien door de goede kwaliteit die we leveren. Bomen snoeien is echt niet het enige onderhoud dat uw tuin in Wassenaar nodig heeft, ook voor al het andere onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook voor advies over hoe u de bomen het beste zelf kunt snoeien in uw tuin in Wassenaar komen we graag naar u toe.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om uw bomen te snoeien in Wassenaar, kunt u bellen naar 071 4081051 of mailen naar info@leovandervalk.nl.

Unieke rooimethode voor stoepen.

Voor het verwijderen en rooien van bomen en stronken in stoepen hebben we een unieke methode ontwikkeld. Het betreft hier een speciale mini-graver, uitgerust met stobbeboor en sloopsorteerknijper. Ideaal om veilig, netjes en zonder veel overlast bomen en stronken te verwijderen uit stoepen. Uiteraard ook rekening houdend met in de grond aanwezige kabels e.d..
Plezierig is ook de flexibele instelling. U kunt ons bellen voor het planten van 50 bomen, maar ook voor 1 boom of een paar takken rukken we uit. Graag tot uw dienst.

MENU