Tel: 071 4081051

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een ontwerp en een offerte. Leo van der Valk zelf is uw eerste aanspreekpunt; met hem kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over de aanleg of verandering van uw tuin. Hij komt dan langs om persoonlijk met u en uw tuinsituatie kennis te maken.  Aan de hand van uw wensen wordt vervolgens een ontwerpschets en een offerte voor de realisatie van uw droomtuin gemaakt.

Tuinonderhoud, een job voor vakmensen

Een groot deel van onze activiteiten bestaat uit tuinonderhoud en tuinrenovatie. Hoe onderhoudsvriendelijk een tuin ook wordt gemaakt, onderhoud blijft nodig. Planten zijn schitterend, maar ze groeien, kunnen elkaar verdringen, nemen licht weg en veroorzaken soms overlast. Goed tuinonderhoud betekent: in stand houden of herstellen van dat wat in fraaie harmonie is aangelegd.

Met veel van onze klanten hebben wij een afspraak om enkele keren per jaar de tuin bij te houden. Een vaste voor- en najaarsbeurt of  een incidentele onderhoudsbeurt (bijvoorbeeld in vakantietijd) behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen echter ook het volledige onderhoud van u overnemen. Denk aan maaien, onkruidbestrijding, bladruimen, groenonderhoud, etc. Oftewel, wij verzorgen dan het complete jaaronderhoud voor uw tuin en/of uw bedrijfsterrein.
U hoeft dan slechts te genieten van uw tuin, wij doen de rest!

MENU